Co z ta kratką?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PioteR156
    Classic
    • 2011
    • 16

Co z ta kratką?

Zamieszczone przez BADYL
    nie zrozumcie mnie źle, bo uwielbiam jeździć swoją octavią i generalnie innego auta na dzień dzisiejszy nie chcę i nie potrzebuję niemniej jednak gdybym miał dużo kasiory na koncie to niestety uwiezcie mi, że skody raczej bym nie kupił....a mój wybór padł by na AUDI lub BMW
    Ale chyba trochę zaczynacie przeginać Audi czy BMW to marki premium i nie ma co do nich Skody porównywać, bo to nie ta liga.
    Co do Ovtavii II i jej klasy, to już wcześniej pisałem, że płyta podłogowa to jedno, a subiektywne odczucia pasażerów to zupelnie co innego Czy osoba średni zorientowana w dziedzinie motoryzacji wie co to jest płyta podłogowa ?? NIE !! Ona wie, że wsiadając do O II ma dużo miejsca, dobre mateiały i nic mu na dołach nie skrzypi, ani nie trzeszczy. Ona wie, że siadając z tyłu O II ma tyle samo miejsca co w Accordzie, Lagunie III, Mercedesie C klasse czy Maździe 6. To jest dla takiej osoby wystarczajace aby zakwalifikować O II na równi z tymi autami. Idąc dalej taka osoba otwierając bagażnik widzi, że O II oferuje mu więcej przestrzeni na bagaż od ww. aut. dlatego własnie przez dużą częśc ludzi O II uważana jest za auto klasy średniej (choć de facto nim nie jest!! ale oferuje porównywalne z nimi warunki).
    Ja na chwile obecna nie widzę konkurenta dla O II w klasie kompactów. Wynika to właśnie z większych wymiarów O II i faktu bycia liftbackiem. Myslę, że to jest własnie powodem świetnej sprzedazy O II na nszym rynku. Auto zbudowane na płycie podłogowej auta klasy compact swoimi wymiarami zewnętrznymi, iloscią miejsca i wyosażeniem dorównujace autom klasy średniej. Wielkością bagażnika nawet je przewyższajace i majace cenę z pogranicza tych dwóch klas - czytaj recepta na sukces
  • leszekMo
    Classic
    • 2010
    • 3

Co z ta kratką?

Proszę o wyjaśnienie czy w O1 kratka wlotu powietrza ( przy zderzaku) np.
    1U0807368C01C może być z prawej i lewej identyczna. Zauważam, że lewa kratka jest
    z otworami, zaś prawa bez. Chciałbym zamontować dzienne światła i szukam stosownych kratek. Na ulicy zauważyłem samochód który miał identyczne kratki. Czyżby złudniehttp://forum.octaviaclub.pl/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon7.gif

Komentarz

• phoneman
      RS
      • 2008
      • 3374
      • Octavia I (1U2)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez leszekMo
      może być z prawej i lewej identyczna.
      Nie są identyczne

.

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• zm3791
        Classic
        • 2010
        • 30

może widziałeś moją czeszkę ?

Komentarz

• leszekMo
          Classic
          • 2010
          • 3

No tak taką mam w swoim samochodzie, ale te od diesla lepiej by pasowały do mocowania świateł.
          A może jakiś wujek VW Golf, Bora ma kratkę i te same wymiary i mocowanie?
          Może mamy specjalistów od VW co by doradzili gdzie szukać?
          Jak założę światło w nagrodę opublikuję.
          Pozdrawiam i dziękuje za info.

Komentarz

Pracuję...